Bedrijfsbrochure

bedrijfsbrochure weevers

Klik hier voor de bedrijfsbrochure

Gebruikte machines

occasions01

 

Facebook berichten

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Bedrijf

Bedrijf

Moderne en ruime werkplaats

Ruim en modern. Dat kenmerkt de nieuwe werkplaats van Weevers in Marknesse. Dankzij de hoge en brede roldeuren kunnen alle machines probleemloos naar binnen worden gereden. De werkplaats is uitgerust met technische hulpmiddelen zoals een  kraanbaan (5ton), een trekker-keuringsstation en alle moderne technische hulpgereedschappen zoals mechanische en elektronische testapparatuur.

In ons bijna 65 jarige bestaan zijn we uitgegroeid tot een specialist op het gebied van landbouwmechanisatie. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en blijven up-to-date door het volgen van cursussen. Hierdoor kunnen wij u constante hoge kwaliteit leveren. Voor de Noordoostpolder zijn wij uw specialist voor onder andere Massey Ferguson en Grimme.

werkplaats 1

werkplaats 1

Constructie

Naast het reguliere preventieve onderhoud - en uitvoeren van reparaties - aan tractoren en werktuigen, is de werkplaats ook ingericht voor constructiewerk. Veelal met de intentie om aanpassingen aan bestaande machines door te voeren. Door de ruime ervaring zijn onze medewerkers in staat voor vrijwel elk technisch knelpunt een passende oplossing aan te reiken.

Servicebussen

Weevers heeft compleet uitgeruste servicebussen om de klant óók op locatie zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn. Zo is er een speciaal ingerichte Massey Ferguson bus en een Grimme bus. Samen met onze specialistische kennis hopen wij de klant snel weer op weg te kunnen helpen.

werkplaats 1

SKL spuiten keuren

Weevers heeft een gecertificeerde SKL keuringsstation. Hierin worden periodieke keuring aan landbouwspuiten uitgevoerd. Tijdens de keuringen worden alle relevante zaken gecontroleerd en nagemeten. Met een goedgekeurde spuit kan veilig en effectief gespoten worden. De medewerkers van Weevers die de spuitkeuring uitvoeren, zijn opgeleid tot SKL-keurmeester. Zij beschikken over uitgebreide praktische kennis en ervaring en zijn daarom bij uitstek geschikt om deze keuringen uit te voeren en u tevens te voorzien van praktische tips.

Veiligheid/VCA

Door de ruime opzet van de werkplaats zijn de werkplekken voor de monteurs ruim en overzichtelijk. Dat komt de veiligheid ten goede. De combinatie van vloerverwarming en professionele rook- en gasafzuiging, is er sprake van een behaaglijke werkomgeving. Overigens worden alle monteurs op het gebied van veiligheid en preventie voortdurend bijgeschoold. De monteurs hebben een VCA-certificaat en ons bedrijf is VCA gecertificeerd en wordt jaarlijks geaudit door de DEKRA.

Hydrauliek

Voor reparatie en maatwerk van hydrauliek, beschikt Weevers over professionele apparatuur voor het maken van slangen en koppelingen en is een assortiment koppelingen en slangpilaren aanwezig.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer

In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers

Occasioncentrum Flevoland www.ocfl.nl

Even verderop, naast het bedrijf van Weevers, vindt u Occasioncentrum Flevoland. Hier vindt u op 1.500 m2 honderden gebruikte machines die ingeruild of aangekocht zijn door Weevers en de Nieuwstad. Door de samenwerking ontstaat een groot assortiment aan:

  • Akkerbouwmachines waaronder ploegen, inschuurlijnen, rooiers, spuiten, enz
  • Veehouderijmachines waaronder maaiers, harken, kunstmeststrooiers

Door deze samenwerking ontstaat er een beter overzicht van onze gebruikte landbouwwerktuigen, voldoende voorraad en keus voor de afnemers en kunnen wij een partner zijn voor buitenlandse geïnteresseerden.

De verkochte machines van OCFL vinden vaak bestemming in een ander land, zo kunt onze machines tegenkomen in o.a. Roemenië, Polen, Griekenland en in vele landen meer.

shop 5

U wilt zelf onderdelen bestellen?

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw hebben via Weevers toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa. Want My Parts Partner biedt u het breedste assortiment technische onderdelen in Europa en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Dit zijn uw voordelen:

  • Toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen in Europa.
  • Continue interessante aanbiedingen
  • Zeer uitgebreide technische informatie
  • Eenvoudig bestellen via de webshop ( 24/7)
  • Vandaag vóór 18.00 besteld, morgen geleverd
  • Prijsinformatie online beschikbaar
  • Voorraadinformatie online beschikbaar • Kostenbesparend